Tekstskribling og pianokveld!

Bakklandet er et utrolig hyggelig sted å oppholde seg på i Trondheim, så i dag satte jeg meg godt til rette på en barkrakk i vinduet på Kaffebrenneriet med en appelsinscones og en dobbel latte for å skrive videre på teksten til Ein tredjedel. Det ble i grunn mest opprydding i det ustrukturerte skribleriet jeg hadde fra før. Fint å få delene i sangen i rett rekkefølge!

Jeg fikk skrevet ferdig teksten til broa, tror jeg. Så nå mangler jeg bare et vers. Har noen ord og skisser til linjer jeg vil skal med, som ”bestige fjell” og ”æ kain flyt”. Vil få fram noe rundt det at det er fint å bli eldre og klokere, men samtidig vil jeg at også det andre verset skal være en kontrast til refrenget som handler om å ville leve mer i øyeblikket. Det tror jeg er et viktig fokus å ha i alle aldre. Noe man lett kan glemme i en hektisk hverdag. Litt tilbake til tematikken i Åpne blikket ditt her, altså.

Vel hjemme i leiligheta mi og god og mett etter å ha spist hjemmelagd pizza fra i går, var iveren stor etter å spille de nyeste låtene mine. Pianoet og jeg var skikkelig bestiser i dag, så jeg ble så gira at jeg spilte så godt som alle låtene jeg har laget. Flere har jeg ikke spilt på en evighet, så det føltes veldig bra!